SUNT FOST SPORTIV DE PERFORMAȚĂ CU O EXPERIENTA DE 8 ANI DE ÎNOT ȘI 7 ANI DE POLO PE APA. IN URMA UNEI ACCIDENTĂRI AM FOST NEVOIT SA LAS SPORTUL DE PERFORMANȚA PENTRU O ANUMITĂ PERIOADA SI SA FAC RECUPERARE MEDICALĂ INTR-O SALA DE FITNESS. DE AICI A INCEPUT NOUA MEA PASIUNE PENTRU ACEST SPOR DE FITNESS ȘI CULTURISM. LA RECOMANDAREA DOMNULUI PROFESOR FOST CULTURIST NEAGU CRISTIAN CARE MI-A DEVENIT CEL MAI BUN PRIETEN, AM AJUNS SA URMEZ ACEASTA PASIUNE CHIAR SUB INDRUMAREA SA, DEVENIND ANTRENOR ACREDITAT DE FITNESS ȘI CULTURISM URMÂND CURSURILE ASOCIAȚIEI DE FITNESS ȘI CULTURISM IFBB ȘI CELE DE PERSONAL TRAINER LA FITNESS SCANDINAVIA.

TEHNICILE DE FITNESS SI PROGRAMELE LE IMPLEMENTEZ IMPREUNA CU TINE, DEOARECE SUNT PERSONALIZATE SI TIN CONT DE STAREA TA DE SANATATE SI DE OBIECTIVELE PE CARE DORESTI SA LE OBTII. STRUCTURA ANTRENAMENTELOR SI EVALUAREA LOR VA FI STABILITĂ IMPREUNA PENTRU A VEDEA CARE ESTE CEA MAI POTRIVITA MODALITATE DE LUCRU. INTOTDEAUNA TIN CONT DE PROGRAMUL TAU SI DE REZULTATELE INTERMEDIARE PENTRU A ADAPTA ANTRENAMENTUL IN VEDEREA OBTINERII CELOR MAI BUNE REZULTATE. UNUL DIN PUNCTELE FORTE CARE MA RECOMANDA SA ITI FIU ANTRENOR PERSONAL ESTE PUTEREA DE A TE MOTIVA, DE A TE RESPONSABILIZA, PENTRU A-TI DEPASI LIMITELE, FARA A ATINGE PRAGUL SUPRA-ANTRENAMENTULUI, DESPRE CARE STIM CA POATE AVEA EFECTE NEGATIVE ASUPRA ORGANISMULUI. 
IN CEI PESTE 10 ANI DE LUCRU CA SI ANTRENOR PERSONAL NU AM INCETAT SA INVAT SI SA MA DOCUMENTEZ CU PRIVIRE LA CELE MAI NOI TEHNICI DE ANTRENAMENT

LA RE:CREATE, SERGIU ESTE ANTRENOR PERSONAL SI PREDA CLASE DE:

RE:PEAT - RE:PEAT 30'