Regulament pentru Rezervările la Clasele de Grup/Fitness la RE:CREATE FITNESS

Fiecare Membru trebuie să respecte întotdeauna aceste reguli care vor fi postate pe site-ul www.re-create.ro/clase și/sau pe emailul personal al fiecarui membru. Prezentul Regulament este parte integrantă din Regulamentul intern de functionare RE:CREATE.

Intervalul orar în care se poate rezerva o clasă/antrenament la fitness 

O clasă/antrenament in sala de fitness se poate rezerva începând cu 24 de ore în avans si cu pana la 90 de minute inainte de inceperea antrenamentului.

Rezervarea unei clase

O clasă poate fi rezervată online fie din contul membrului din aplicatia UpFit.Today sau din contul de membru regasit pe site-ul www.re-create.ro/clase. NU este permisă rezervarea unei clase prin telefon sau de catre personalul de la recepție.

Rezervarea mai multor clase în același club

Pot fi rezervate până la maximum două antrenamente în aceeasi zi(unul de fitness si o clasa de grup). Puteți alege dacă doriti să participați la maximum două clase la rând sau două clase la ore diferite în cursul zilei – dimineața sau seara.

Anularea unei clase

O clasă poate fi anulată online de către membru din aplicatie sau direct din contul membrului pe site, fie la recepția clubului în care se desfășoară clasa, cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea clasei, fără a atrage vreo penalizare. O clasă poate fi anulată și la recepția clubului, cu cel puțin 30 de minute inainte de inceperea clasei, dacă membrul este prezent fizic la recepție și a făcut înregistrarea („check-in”).

Neprezentarea la clasă fără anularea în prealabil

Pentru clasele de grup  la care ați făcut rezervare și la care nu ați participat fără a anula rezervarea în timp util, veți primi penalizări, conform regulilor de rezervări. Numărul maxim de penalizări pe care le puteti acumula fara sanctiune pe parcursul a 7 de zile este de 3.

Atragerea penalizărilor

La atingerea numărului-limită de 3 penalizări, contul dvs. va fi blocat pentru rezervări online timp de 7 zile. În acest caz, singura metodă de rezervare disponibilă va fi direct la recepția clubului, în limita locurilor rămase disponibile dacă ati efectuat check-inul în club și cu maximum 20 de minute înainte de începerea clasei. Cu toate acestea, rețineți că anularea rezervării în intervalul orar permis duce la evitarea aplicării penalizărilor aferente.

Verificarea listei de participare la Antrenamentele de Grup

Membrul trebuie să fie prezent în clubul de fitness si să se înregistreze la recepție cu cel puțin 10 minute înainte de începerea clasei.  Instructorul va verifica lista participantilor inainte de inceperea clasei si va permite doar accesul persoanelor care au check-inul efectuat la receptie.

Lista de așteptare

Cu 10 minute înainte de clasă, toți membrii aflați pe lista de rezervări și pe lista de așteptare care nu au check-in ul efectuat și deci, participarea la clasă confirmată, vor avea rezervarea anulată. Membrii din lista de așteptare care sunt înregistrați în club ca prezenți (au check-in ul efectuat) vor fi mutați pe lista de participanți confirmați la clasă.

Dacă membrul întârzie, depășind limita de 10 minute în care își mai poate confirma participarea la clasă, dar ajunge totuși înainte de începerea clasei, NU va primi o penalizare, chiar dacă locul rezervat, dar neconfirmat, a fost eliberat. Dacă nu se prezintă deloc în club sau se prezintă după începerea clasei, va primi penalizare.

Închiderea înregistrării la clasă (limita de 1 minut)

Lista de așteptare se închide cu 1 minut înainte de începerea clasei, ceea ce înseamnă că nu se pot face înscrieri pe listă după închiderea acesteia. Niciunui membru nu i se va acorda acces la clasă de către personalul recepției sau instructor.

Momentul-limită de intrare la clasă

Dacă toate cele de mai sus au fost respectate și membrul intră în clasă înainte ca instructorul să înceapă încălzirea sau să pornească muzica, el poate participa la clasă. Din motive de siguranță, dacă membrul intră în clasă după ce muzica și încălzirea au început, e posibil ca instructorul să refuze participarea membrului la clasă.

Vă rugăm să ajungeți la timp la clase. Pentru a vă bucura de o experiență de antrenament cât mai plăcută, vă recomandăm să vă prezentați în club cu cel puțin 15 minute înainte de începerea clasei.