Numele meu este Razvan Buciulac si sunt instructor certificat FUNCTIONAL PATTERNS

Cariera mea de antrenor personal a inceput in anul 2013 odata cu absolvrea cursurilor organizate de Federatia Romana de Culturism si Fitness, insa dupa 4 ani de antrenament clasic cu greutati si unele accidentari dobandite in timpul pregatirilor pentru concursurile de Men's Physique la care obisnuiam sa particip, corpul meu mi-a transmis ca ar trebui sa fac o schimbare.

L-am ascultat si astfel am invatat cat de importante sunt antrenamentul functional si postura si ce impact au ele nu doar asupra fizicului, ci si asupra psihicului nostru si a starii generale de bine.

Astfel, la finalul anului 2016 am oprit orice fel de activitate ce implica folosirea corpului meu in orice alt mod decat cel in care este el proiectat din punct de vedere biomecanic sa functioneze si am inceput sa experimentez o noua filozofie de antrenament si nutritie.

Dupa 10 saptamani de curs on-line in care am invatat noi principii de functionalitate si postura si un seminar de pregatire in Malmo, Suedia, am dobandit la incepulul anului 2017 unul dintre putinele certificate de instructor FUNCTIONAL PATTERNS de la noi din tara (Human Foundations Instructor). A urmat ca in luna noiembrie 2019 sa calatoresc in Statele Unite ale Americii pentru a dobandi certificarea de Human Biomechanics Specialist, ajungand astfel sa fiu singurul antrenor cu gradul acesta din Bucuresti si al doilea din tara.

FUNCTIONAL PATTERNS este un tip de antrenament functional ce respecta biomecanica evolutionara a corpului uman, promovand sanatatea articulatiilor, inclusiv a coloanei vertebrale si reda integritatea posturala celor asupra caruia este aplicat. Antrenamentul este unul care, cu clientul odata ajuns la postura neutra, devine dinamic si aduce cu sine provoacarea miscarii in toate planurile de miscare (3D movement).

Antreneaza-te cu mine si beneficiaza de toate avantajele antrenamentelor functionale si posturale, bucurandu-te de impactul major pe care acestea le au asupra balantei calorice, accelerand metabolismul si promovand atat scaderea procentajului de grasime, cat si hipertrofia musculara.

LA RE:CREATE, RAZVAN ESTE:

ANTRENOR PERSONAL