Spiritul competitiv, perseverența, dragostea pentru sport și pentru o viată sănătoasă, caracteristici pe care doresc să le transmit mai departe oamenilor, prin meseria de instructor și antrenor. Sunt un adevarat profesionist și dornica sa ma perfectionez in tot ceea ce fac. 
Un antrenor ales corect, iti va seta sau modifica planul de antrenament intr-un mod corect, astfel incat sa te pastreze mereu motivat si sa te ajute sa iti atingi obiectivele.  

Sunt onorata sa fac parte dintr-un domeniu care investeste in sanatatea si bunastarea oamenilor.

ACREDITĂRI: 
• Absolventa al cursului de Personal Trainer certificat de catre Fitness Education School, EFA, EHFA, EREPS si de catre Ministerul Muncii, Educatiei si Cercetarii.

CERTIFICĂRI ȘI WORKSHOP-URI: 
•  Personal Trainer (level 1 & level 2)
• Certificare functional training level 2 
• Interval/metabolic workout/c core/g core 
• Circuit training
• Cardio Fitness
• BOSU, BOSU Body&Mind

LA RE:CREATE, MONICA ESTE PERSONAL TRAINER SI PREDA CLASE DE:

RE:VOLT

TESTIMONIALE:

Dacă vrei cu adevărat rezultate și un stil de viață sănătos trebuie sa iei legătura cu o persoana minunată pe nume Monica! 💜 Plină de energie, te ajută să treci peste toate obstacolele posibile. Alături de tine, Monica personalizează programul de antrenament după ținta fiecăruia astfel încât rezultatul să fie cel dorit de tine. Monica este o persoană minunată, caldă, iubește ce face și îți dă încredere în tine, te motivează în tot ce vrei să realizezi! 💜

Doamne, este un om super fain!💜💜💜

 

P.s: Aș putea scrie la nesfârșit despre ea și pasiunea ei, dar vă las pe voi să o descoperiți. 😉💜

Madalina Simion

Monica e de nota 10/10, atat ca om, cat si ca antrenor! Implicare 100% si foarte profi in ceea ce face!

P.S. Iti super multumesc pentru ca datorita tie am reusit sa imi aleg intr-un mod corect alimentele si sa am o alimentatie sanatoasa😘

Georgiana Cristina