Background in sportul de performanta. 20 de ani de handbal, perioada in care am imbracat tricoul nationalei Romaniei de la nivel de cadeti si pana la seniori. Am jucat 13 sezoane in Liga Nationala.

Am absolvit cursurile scolii de Fitness Move On si am un master in Performanta Sportiva la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau.
Filozofia mea de a antrena se bazeaza pe seriozitate si eficienta, dar micul amanunt ca trebuie sa existe mereu si un element de joaca si buna dispozitie.

“Greatness from small beginings” sau mai simplu: in viata trebuie sa faci maximul cu mana care ti se da”

LA RE:CREATE, CALIN ESTE PERSONAL TRAINER SI PREDA CLASE DE:

RE:PEAT

TESTIMONIALE:

Desi traim intr-o era in care exista mai multi antrenori personali decat clienti, este foarte greu sa gasesti pe cineva potrivit. Din fericire, Calin este un antrenor care nu sta pe telefon in timp ce clientii fac antrenament, este mereu atent, te corecteaza, explica, glumeste, te enereveaza uneori, dar eu am rezultate cu el si iata ca este motivul pentru care inca merg la sala.

Denisa Ion

Ma numesc Carmen si am placerea de a ma antrena cu Calin. Dupa mai multe incercari fara succes de a face antrenamente consecvent, l-am intalnit pe Calin, un " urias " pozitiv care a reusit sa-mi trezeasca dorinta de a face mai mult si mai bine pentru a-mi atinge obiectivele.

Sportul a devenit o placere si totul i se datoreaza. Multumesc, Calin!

Carmen Mihai